Kniepijn

Pijn in de knie? De kybun schoen ondersteunt

Kniepijn

Het kniegewricht is de schakel tussen het boven- en onderbeen en bestaat uit botten, spieren, pezen, kraakbeen en een meniscus. Deze onderdelen zorgen samen voor de stabiliteit en beweeglijkheid. De knie is een gewricht dat dagelijks intensief belast wordt. Het is immers zeer nauw betrokken bij veel bewegingen die u maakt: Lopen, springen, hurken, zitten en opstaan. Door de vele bewegende onderdelen én door intensief gebruik kan er veel mis gaan in het kniegewricht. De meest voorkomende knieklachten hebben te maken met enige vorm van overbelasting.

Kybun schoenen

Om snelle vermindering van knieklachten op te laten treden is het lopen op de kybun schoenen een directe oplossing. Door de gepatenteerde luchtkussenzool is er een verminderde schokbelasting van 58% en hebben de spieren meer tijd op de juiste manier aan te spannen. Dat betekent dus minder dan de helft van uw lichaamsgewicht per stap die u doet dat terechtkomt op uw kniegewricht. Dit heeft direct een positief gevolg op de spieren, banden en pezen.
De kracht in de spieren zal toenemen, evenals de coördinatie en stabiliteit naarmate je meer loopt. “Jezelf behandelen door te wandelen” noemen we dat. Wanneer u enige tijd op de kybun schoenen loopt, zullen de klachten steeds meer afnemen en het plezier in uw leven zal weer toenemen!

Een actief en positief leven is echt weer mogelijk!
Kom de kybun schoenen zelf ervaren in ons Experience Center in Zoeterwoude.

Gratis consult
Voor een gratis consult van onze fysiotherapeut bel: 071 - 203 23 77.

Contact
Je kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Graag tot ziens!
Ger Wolters & Jochem Klein