Soms even doorzetten als je langdurige klachten hebt gehad

Begin Augustus een afspraak gemaakt bij Jochem in Zoeterwoude shop.Ik ben bekend met polyartrose,m.n. in de voeten.Ik loop normaliter op orthopedische schoenen.Daarbij ook ernstige rugklacht,geopereerd met schroeven in onderrug en tegen de pijn een neurostimulator( onderhuids tens apparaat )Veel pijnklachten en moeizaam lopen ,elke dag ging ik moeilijker opstaan en wandelen( zelfs kleine stukjes), was er niet bij.Ik kocht een paar Kybun schoenen en eerlijk is eerlijk...ik liep niet met een smile en op wolken de deur uit.Ik nam mij voor iedere dag een stukje te wandelen op de nieuwe schoenen en door te zetten.Mijn voeten en gehele lijf protesteerden ...ik had al kramp in mijn voet als ik de schoenen aandeed.Toch wilde ik graag beter kunnen lopen dan ik deed met de orthopedische schoenen en voor mijn gevoel: slechter kon het niet worden.Ik hield een dagboek bij en iedere dag ging het net iets beter.Tot ik na een week of 2 merkte dat ik verder liep dan de dagen ervoor en ik geen pijn/en of kramp meer ervoer!Ik vond het fijn om te gaan wandelen en loop ook beduidend soepeler dan voorheen!Vandaag mijn man meegenomen naar Zoeterwoude waar wij Ger troffen.Mijn man heeft een staand beroep en nagenoeg geen klachten.Wel wat lage rugpijn vanwege degeneratie in de wervels.Hij merkte wel direct het fijne gevoel van de schoenen en liep al in de shop met een glimlach en rechter op dan normaal.Direct allebei schoenen ook voor de winterperiode aangeschaft.Eenmaal lopen op Kybun en je wilt echt geen andere schoenen meer aan.Wij zijn dan ook enthousiast en hopen dat andere personen dat ook worden.Soms even doorzetten als je langdurig pijnklachten hebt gehad of op wolken de deur uit .

 

M. Keizerwaard