Orthopedisch chirurg vond het een prima idee de kybun schoen te proberen

Dag Jochem, 16 april ben ik bij je geweest vanuit Enschede met mijn man. Ik zou je nog even laten weten hoe het met mijn voet is gegaan. De MRI heb ik wel door laten gaan en daaruit bleek dat ik inderdaad een stressfractuur in mijn voet heb. Het advies van de orthopedisch chirurg was volledig orthopedische schoen aan laten meten. Ik heb hem over jullie schoenen verteld en hij vond het een prima idee om dit te proberen. Ik heb reclame gemaakt voor jullie bedrijf.

Ik loop nu vier weken op de schoenen. Ik loop zo goed als pijnvrij. Ik merk langzaam maar zeker dat de breuk aan het herstellen is. Ik ben er nog niet, maar ben wel ontzettend blij met dit resultaat! Hartelijk dank voor het advies en luisterend oor. Ik ben er ontzettend mee geholpen!

Hartelijke groet,

Marlies Koopman