Ondanks fat-pad syndroom heb ik dankzij kybun weer een leven

Afgelopen winter is bij het hielpijncentrum geconstateerd dat ik het fat-pad syndroom heb, niet fijn om te horen , wel fijn om eindelijk te weten wat ik er toch met mijn voeten aan de hand is. Na menig bezoek aan huisarts, ziekenhuis, podoloog, fysio, is er dan toch duidelijkheid gekomen, en blijkt dat ik niet “ gek “ ben. Want dat begon ik af en toe te denken, zulke rare klachten, tintelende, kloppende,pijnlijke voeten, alsof ze in brand staan, gewoon eigenlijk niet te omschrijven omdat het elke keer weer anders is.

Dus daar werd gezegd dat ik ( weer) nieuwe zooltjes moest, want natuurlijk waren die andere 3 paar die ik had niet goed, dus wat doe je ......je probeert het weer en hoopt op een wonder....

Maar het wonder kwam niet, wel was ik overtuigd dat ik niet zonder die zooltjes meer kon/ mocht, dat het anders nog erger zou worden.

Maar mijn klachten bleven, dus ik zoeken naar andere slachtoffers van dit probleem, en zo las ik een verhaal van een meneer met dezelfde klachten, die zei dat hij veel baat bij Kybun schoenen had.  Ik op zoek naar die site en zo kwam ik bij Ger en Jochem terecht. 

Mijn man en ik besloten om  naar Zoeterwoude te gaan en om daar het verhaal rondom de Kybun schoenen eens aan te horen. Deze mannen staan zo achter hun product, dat ze (bijna) garanderen dat je binnen 3 maanden minder last hebt, en dat ZONDER zooltjes. Want dat raadde ze me aan; weg die zolen, je voeten / spieren moeten het weer zelf gaan doen. ( ik dacht dat kan echt niet, totdat Ger zei: helpen die zolen dan, is je pijn er minder door geworden....? Op dat moment realiseerde ik me : nee dat is het niet!!! ) 

We kregen toen beiden een paar oefen schoenen aangemeten en zijn er mee aan de wandel gegaan, wat een bijzondere ervaring, om op deze schoenen te lopen...

Zoals beweerd wordt; je hebt echt het gevoel dat je op wolken loopt....

We besloten een paar voor mij aan te schaffen en te kijken of het effect zou hebben. Ik was erg sceptisch, had er weinig vertrouwen in. Na een maand was ik nog niet erg positief. Ik kreeg de tip om het nog iets rustiger op te bouwen...nu ben ik inmiddels dik 3 maanden verder, en echt lyrisch over de Kybun schoenen ( heb nu drie paar) . Want echt mijn pijn klachten , zijn zeker met 80% verminderd!!!! Wat een verademing, ik heb weer een leven. Het is niet over, maar zoveel beter, ik kan weer van het leven genieten.... en oprecht kan ik zeggen dat elke dag dat ik deze schoenen draag, ik denk; wat zijn ze toch heerlijk zacht! 

Ik hoop met mijn verhaal andere mensen te kunnen helpen, die ook deze klachten hebben, heel veel succes!!

Groetjes, 

Miranda