Lifechanging

Ik ben Loete Landman, ik ben 54 jaar en heb sinds 2002 Chronisch hartfalen en ik heb in 2013 een niertumor laten verwijderen. Hierdoor was fysiek nog al zwak en kon met pijn en moeite gemiddeld 4-5000 stappen/dag lopen, tot overmaat van ramp brak ik begin 2017 mijn linkerbeen op 3 plaatsen en het lopen is sindsdien een uitdaging.

In de zomer van 2018 kwam ik in Koblenz in aanraking met Kybun schoenen en kocht tijdens de vakantie een paar. Ik had de schoenen gepast en de verkoopster legde uit dat je kon proef lopen etc. Ik was echter na een rondje door de winkel verkocht en heb de schoenen niet meer uitgedaan. De vakantie kreeg na 2 dagen een totale andere wending omdat ik in rap tempo mobieler werd en de pijn in mijn knieën en heupen bijna volledig verdween. Op de derde dag heb ik de Porta Nigra in Trier beklommen en dat had ik niet voor mogelijk gehouden.

Na een paar weken super enthousiast te zijn gingen beide schoenen stuk en was ik wanhopig... Ik legde contact met Ger in Zoeterwoude en heb een afspraak gemaakt. Hij heeft mij fantastisch geholpen door het verstrekken van een paar "testschoenen" zodat ik kon blijven profiteren van de continu verbeterende mobiliteit. Binnen een week werden de schoenen onder garantie vervangen. Bij Ger heb ik toen de Zug Caviar gekocht.

Inmiddels loop ik gemiddeld 15-20000 stappen/dag en mijn platvoeten zijn volledig verdwenen. Ik heb inmiddels 2 paar Kybun en ben aan het sparen voor een 3e paar.

Het is een fantastisch product, Lifechanging!!!

Groet, Loete