Ik was huiverig, ik wil gerust dure schoenen kopen maar dan moeten ze ook echt helpen, EN DAT DOEN DEZE DUS ECHT!!

Na ruim 3,5 jaar klachten aan mijn voeten, en dan met name de laatste 2 jaar een zeer pijnlijke peesplaatontsteking, waar ik met langdurige shockwavetherapie uiteindelijk weer pijnvrij kon lopen, gebeurde het scenario dat ik aan mijn andere voet hetzelfde kreeg. Ik was wanhopig, juist doordat ik eindelijk weer kon (snel) wandelen was ik net heel veel afgevallen, ik moest en zou kunnen blijven lopen en niet weer moeten stoppen en daardoor dus weer aankomen. Na veel speuren op google las ik 1 zinnetje over Kybun schoenen, daar verder op gegoogled en op deze site terechtgekomen. Ik heb de hele site doorgelezen en hoopte dat dit dan de oplossing zou zijn! (2 jaar geleden ook "speciale" schoenen gekocht, daar is het probleem achteraf alleen maar door verergerd, dus ik was huiverig, ik wil gerust dure schoenen kopen maar dan moeten ze ook echt helpen.) EN DAT DOEN DEZE DUS ECHT!! Een afspraak gemaakt en in de winkel geweest, het is heel even wennen maar dat duurt niet lang. Ik "moest" van Jochem het minimaal 2 weken proberen zonder de shockwavetherapie. In het begin is het even wennen, maar het went zeer snel. De pijn nam gelukkig snel af en ging ik van 100% pijn naar nog ongeveer 5%. Soms als ik buiten ga lopen voel ik in het begin nog even, maar na zo'n minuut of 5 lopen is de pijn weg. Shockwavetherapie heb ik niet meer gehad sinds ik op deze schoenen loop. Ik ben zo ontzettend blij en opgelucht dat dit dus DE oplossing blijkt te zijn! Dankbaar dat ik lekker elke ochtend mijn rondje in de polder kan lopen en dus ook op gewicht kan blijven. In de toekomst als ze tzt aan vervanging toe zijn koop ik zeer zeker weer Kybun schoenen. Bedankt voor de service heren! Linda den H.