"Ik" ben iemand met aversie voor advertenties en word binnen eigen kring als ongelooflijk realist bestempelt.

Via via werd ik op het spoor gezet van Kybun. "Ik" ben iemand met aversie voor advertenties en word binnen eigen kring als ongelooflijk realist bestempelt.

Ik ben dan ook sceptisch begonnen met het zoeken van contact, meer omdat ik met eigen ogen heb gezien wat Kybun schoenen teweeg kunnen brengen.

Zelf heb ik het gevreesde Artrose in mijn enkels en als reisleider/gids is dat funest.

Heel erg voorzichtig heb ik deze Heiden bestelt en veel te vlug ingelopen. Ik moest tenslotte binnen 14 dagen weer naar Noorwegen. Binnen die tijd heb ik er nog een paar bestelt en kan iedereen zeggen: ik kan en wil niet meer zonder. Waar voorheen mijn loopgrens op ongeveer 1 km lag, loop ik inmiddels 7 km zonder problemen.

Dit is geen positief schrijven van de eigenaar, maar het meer dan dat van een hoogst tevreden klant! Ik las hier ergens in een recensie dat die mevrouw het Wonderschoenen vond, ik vind het zelfs meer dan dat. Voor mij zijn ze een mirakel!

Binnenkort moet ik voor controle naar mijn orthopeed en het zal me worst wezen wat hij er van vindt! Ik zal een folder voor hem mee nemen ter verhoging van zijn kennis!

Ger, heel erg bedankt voor je geweldige medewerking en service en bedenk: je bent nog niet van me af!

Henk de Winde