Hielspoor, doorgezakt, blijvende last van gebroken teen en artrose

Al jaren lang had ik last van mijn voeten. Hielspoor, doorgezakt, blijvende last van gebroken teen en artrose. Ook de op maat gemaakte zolen die lang een redding voor mij waren voldeden niet meer. In de zomer van 2016 in Zwitserland was het zo erg dat ik alleen nog maar kon strompelen en constant pijn had. In Bad Ragaz ontdekte ik een winkel met allerlei hulpmiddelen en ook schoenen. Ik was niet van plan iets te kopen en vooral ook niet omdat ik met mijn kleine inkomen erg schrok van de prijzen.

Op aandringen van mijn vriend toch een paar gepast. Ik wist niet wat me overkwam! Ik kon lopen zonder pijn! Ik liep op wolken!. Ik heb meteen een paar sandalen gekocht. De redding van mijn zomer. De winter naderde en ik ging weer op gewone dichte schoenen met inlegzolen lopen. Ik kreeg weer last van pijnlijke voeten, mijn knieën en mijn rug. Mijn broer heeft me aangeboden om me geld te lenen en daar was paar 2, een leuk laarsje.

Halverwege 2017 heb ik mijn 3e paar aangeschaft, een paar slippers voor in huis. In de winkel in Zoeterwoude. Wat fijn dat er in Nederland nu ook een Kybun winkel is! Morgen gaat mijn vriend het 4e paar voor me halen, een leuke schoen voor onder een jurk of rok. Al mijn 'normale' schoenen gaan de deur uit.

Voor mij alleen nog maar Kybun! Door Kybun wandel ik weer en ga ik weer lekker naar de stad. De kwaliteit van de schoenen is geweldig, echt vakmanschap. Inmiddels hebben 2 van mijn broers, die ook fikse klachten hebben, ook de Kybun schoenen ontdekt. Ik kan het iedereen aanraden, ook als je (nog) geen voetklachten hebt!

Marjan Houkes