Dure Nike Air modellen

Drie jaar geleden heb ik voor mijn vorige werkzaamheden schoenen van Kybun aangeschaft. Als ik na een werkdag op mijn 'gewone' schoenen had gelopen dan deden mijn (gezonde) voeten pijn. Na werk een half uur op de bank liggen zodat de voetjes konden bijkomen werd een ritueel. Ik had al verschillende dure Nike Air modellen aangeschaft maar die hielpen niet.

De eigenaar van Kybun Solutions raadde mij de Kybun schoenen aan.
Wat een ervaring! Een hele nieuwe manier van lopen. Ik noem het lopen 2.0
Na een werkdag had ik totaal geen last van mijn voeten en zelfs de pijn in mijn onderrug, waar ik soms ook last van had, was totaal verdwenen.
Voor mijn huidige werkzaamheden loop ik niet meer zo veel maar draag toch nog geregeld de Kybun schoenen. Als je eenmaal dat gevoel kent dan is elk andere schoen veel minder comfortabel.

Rusen Karacay