De spanning uit mijn been is volledig weg

Ik heb heel veel profijt van de Kybun schoenen. Zo is de spanning uit mijn been volledig weg.
Op mijn oude schoenen, waarop ik aan het werk was, waren mijn voeten al na 2 uur op en moe, maardan moest ik nog 6 uur lopen. Zoals je weet werk ik in de gezondheidszorg. Sinds ik de Kybun schoenen aan mijn voeten heb ben ik niet meer moe, en heb echt energie over voor de rest van de dag. Ik moet mij zelf dwingen om zo nu en dan andere schoenen aan te doen.
En nog een bijkomende factor. In mijn andere schoenen moet ik mijn aangepaste zolen doen. Die had ik ook eerst in de Kybun schoenen.
Maar al heel snel heb ik deze eruit gelaten. Zonder loopt prima
Gelukkig is het nu mooi weer dus loop ik op slippers. Maar je kunt al raden wat ik voel.
Ik wil alleen maar zeggen jammer dat ik nooit eerder met Kybun schoenen in aanraking ben gekomen.
Ik ben heel tevreden. Je kunt mij in je klantenbestand houden. Want ik kom zeker weer terug.

Thecla