“De Carouge 20 graphite de ideale golfschoen!”

Ik ben Han Siem, apotheker van deVitamineapotheek.nl. Een optimale lifestyle is een voorwaarde voor een goede gezondheid en bewegen is daarbij een essentieel onderdeel. Uit onderzoek is gebleken dat vooral matig intensief bewegen goed voor ons is en daarom is golfen ook zo gezond. Dankzij de Carouge 20 graphite van Kybun loop ik nu met nog meer plezier 18 holes en zelfs mijn score is verbeterd vanwege de betere rotatie met deze schoenen. Ook mijn golfswing verloopt nu veel soepeler. De Carouge 20 is geheel waterdicht en voor mij de perfecte golfschoen!

DeVitamineapotheek.nl levert meer dan 80.000 gezondheidsproducten waaronder alle merken voedingssuppletie. Gebruikt u ook reguliere geneesmiddelen? Dan kunt u op deVitamineapotheek.nl laten controleren of uw vitamines wel veilig hiermee te combineren zijn: een unieke service!

Bij gezond ouder worden hoort ook gezonde voeding en de juiste voedingssuppletie en kunt u voor advies en al uw vragen terecht bij drs Han Siem, apotheker van deVitamineapotheek.nl