Brede voeten met wat knokkel vorming

Sinds enige maanden ben ik een zeer blij en gelukkig drager geworden van Kybun schoenen. Als gevolg van brede voeten met wat knokkel vorming (vergroeiing van de grote teen) heb ik heel snel last van mijn voeten als ik 'normale' schoenen draag. Slenteren door de stad hield ik nauwelijks een uur vol.

Bovendien heeft vooral mijn rechter voet de nijging ver naar buiten te gaan staan. Dat geeft een scheve en verkeerde belasting. Sinds ik de Kybun schoenen draag kan ik uren lang lopen en komen mijn voeten in een natuurlijk rechte stand te staan. Maar de grootste winst kwam nog.

Als ik af en toe normale schoenen draag (onder een pak bijvoorbeeld) zie je dat het regelmatig gebruik van de Kybunschoen ervoor heeft gezorgd dat mijn voet dan ook blijvend recht blijft staan en is er veel minder sprake van pijn aan de voeten. Wat een winst!

Koen