Joya schoenen

De producten van zowel kybun AG als Joya AG ondersteunen dezelfde filosofie; het lopen op een zacht elastische ondergrond zorgt voor een betere lichaamshouding en direct een beter looppatroon. Pijnklachten worden hierdoor verminderd of verdwijnen zelfs. Op deze manier kunnen wij nagenoeg iedereen met klachten helpen. Hoe fijn is dat?

Joya schoenen maken lopen en staan op een harde ondergrond weer comfortabel. De zool van een Joya schoen bestaat uit twee hardheden PU. De zachtste component zorgt voor extreme demping onder de voet, waardoor voeten, gewrichten en rug ontlast worden. De tweede component zorgt voor een gezonde en ergonomische afwikkeling van de voet, en voor een lichte ondersteuning.

Joya - Uit liefde voor uw rug

Bij Joya geloven we erin, dat rugklachten geen reden mogen zijn om niet elke dag te bewegen. De moderne mens beweegt zich tegenwoordig alleen op een harde, vlakke, industriële ondergrond zoals bijvoorbeeld beton of asfalt. Bovendien draagt men hard schoeisel dat actief staan en lopen niet mogelijk maakt.

Gezond lopen door een passende schoen

Joya schoenen ondersteunen het natuurlijke bewegingspatroon en stimuleren een actief looppatroon. Daarnaast bevorderen Joya schoenen voor een gezonde en rechte lichaamshouding, wat zorgt voor ontlasting van rug en gewrichten. Hierdoor worden rug- en gewrichtsklachten voorkomen en verminderd.

 

De werking van Joya

Het positieve effect van een zachte, elastische ondergrond op ons bewegingsapparaat is in vele studies onderzocht en vastgesteld, en wordt in de fysiotherapie al geruime tijd ingezet tijdens behandelingen. Joya ontwikkelt schoenen die dit principe omarmen en het gezonde, actieve lopen en staan elke dag mogelijk maken. Het zachte en verende materiaal van de Joya zool transformeert een harde, vlakke ondergrond in een zacht elastische. Hierdoor worden de spieren van het ondersteunende spierskelet gestimuleerd en getraind wat zorgt voor ontlasting van de druk op onze rug en gewrichten. Verder zorgen microbewegingen tijdens het staan en lopen voor activering van de voet, kuit- en beenspieren - echt actief lopen en staan